Havnen ligger placeret ved Limfjorden. Her får i naturskønne omgivelser blot en gåtur fra den hyggelige landsby Attrup og kun 10 km fra Brovst. Attrup er en af de mange små velfungerende landsbyer i Jammerbugten, og omdrejningspunktet er lystbådehavnen med en fantastisk panoramaudsigt over Limfjorden.

Havnen tilbyder moderne havnefaciliteter og rig mulighed for udflugter i nærområdet. På Havnecaféen Attrup forkæles gæsterne med enkel og god mad. Havnecaféen drives som en del af multifunktionshuset med bl.a. bad og toiletfaciliteter og en terrasse med panoramaudsigt over Limfjorden.

Havnen har 83 faste pladser. Teknik- og forsyningsafdelingen står for udlejningen af de faste pladser. Havneopsynsmanden står for den daglige drift af havnen. I Attrup Havn har fastliggerne pligt til at være medlem af Attrup Bådelaug. Attrup Havn er medlem af Frihavnsordningen.

Havneopsynsmanden Flemming Sørensen træffes i perioden 1. marts-31. oktober på tlf.: 4141 1169.

INDSEJLING

Der er etableret en indsejling over Middelgrund syd for Attrup Havn. Indsejlingen er godkendt og derfor forsynet med rød og grøn afmærkning. Når man er fri af Middelgrund styres mod havnen. 2 båker forsynet med orange trekanttopbetegnelse leder holdt overet i pejling 027,9° fra Attrup Lo til havnen.