Sild & blåmuslinger

Er du interesseret i at salte og senere marinerer nogle sild, send en mail til “chrkor@hotmail.com” jeg vil prøve at fange nogle sild her i november/december, så salter vi dem og om et halv år er de klar til marinering m.v.

Muslingeavlerne, det er tid til her i det gode vejr, at  høste årets musling , bestil nogle nye musling strømper hos mig chrkor@hotmail.com
Tag de muslinger der måler 5cm og derover og kom resten i nye strømper, de gamle strømper kommer du en affalds poser og aflever i din affaldssæk til forbrændingen, der er mange søpunge tag dem med til forbrændingen, de ser ud til at ha spist næsten alt musling ynglet, en voksen musling hun lægger op til 10 mill. æg og en musling han 10 gange så mange sædceller, det kan være forklaringen på at sø pungene trives godt på muslingestrømperne med p.g.a. den meget protein, så tag dem med , de er iøvrig ganske uskadelig, og der er flere steder de optræder, søg venligst på nettet (havhøst, søpunge-safari)(naturporten,søpunge)(søpunge,der bekriger kræft)
Mvh Christian Korsbæ